شروع کلاسهای نیمسال دوم از شنبه 16 اسفند 99
قابل توجه دانشجویان و اساتید گرامی:
براساس اعلام مسئولان سامانه دان، کلاسها از روز  شنبه 16 اسفند شروع خواهد شد، لذا توجه به نکات زیر ضروری به نظر می رسد:
  • آدرس ورود به سامانه برای کلیه اساتید و دانشجویان http://khorasanr.daan.ir می باشد.
  • تمامی فایل‌های راهنمای سامانه دان از سایت http://blog.daan.ir قابل دسترسی است و تمام آموزش های لازم و مرتبط با چگونگی برگزاری کلاس ها در این سامانه موجود و قابل دسترسی می باشد و از آنجائیکه پشتیبانی این سامانه از طرف تهران می باشد لذا در ارتباط با رفع مشکلات فنی احتمالی از سمت بخش فناوری واحد در این خصوص اقدامی میسر نمی باشد و رابطین واحد صرفا در اطلاع رسانی موارد آموزشی و فنی مرتبط در گروه فعالیت خواهند داشت، لذا خواهشمند است از پرسش و طرح مشکلات فنی مرتبط با کلاس ها در گروه های موجود یا از طریق مراجعه حضوری، تماس و... خودداری فرمایید و این قبیل سوالات و مشکلات خود را صرفا از طریق پشتیبانی آنلاین دان سایت مطرح و پیگیری فرمایید.
  • اطلاعات لازم برای ورود اساتید :
       نام کاربری: کد استادی
       رمز عبور: کد ملی
    کد استادی شما:  کدپرسنلی+130 می باشد و همچنین از دفتر کارگزینی هیات علمی دانشگاه نیز قابل دریافت می باشد.
  • اطلاعات لازم برای ورود دانشجویان :
       نام کاربری یا شناسه: شماره دانشجویی +کد واحد در ابتدا (در واقع همان نام کاربری ورود به سامانه اصلی آموزشیار)
       رمز عبور: کدملی
  • ضمنا هنگام واردکردن نام کاربری و رمز عبور دقت فرمایید که صفحه ‌کلید در حالت انگلیسی باشد.
  • کلاسهای واحدهای استان منجمله واحد نیشابور که در دان حضور خواهند داشت از طریق آدرس khorasanr.daan.ir برگزار شود.
    همچنین دریافت فایل های راهنما از سایت آپارات نیز قابل دریافت می باشد:
    راهنمای استفاده از سرویس دان مخصوص دانشجویان :   https://www.aparat.com/v/ZxwlC
  • لیست و زمان کلاسها با کلیک روی دکمه "دوره‌های من" قابل مشاهده است. البته ورود به کلاس فقط از 15 دقیقه قبل از ساعت شروع به کلاس امکان‌پذیر است.
  • امکان ایجاد جلسه جدید اضافی برای هر درس توسط استاد وجود دارد که این امکان برای تعریف کلاس جبرانی یا حل مشکل کلاس‌های هفته در میان قابل استفاده است (بعضی از دانشکده‌ها به عنوان مثال کلاس شنبه 8 تا 10 هفته در میان زوج را به صورت شنبه 9 تا 10 ثبت کرده‌اند که در حالت عادی کلاس فقط از ساعت یک ربع به 9 در دسترس است ولی استاد می‌تواند جلسه جدیدی با شروع از ساعت 8 تعریف کند).
سامانه دان Daan دانشگاه آزاد اسلامی چگونه عمل می‌کند؟
دسترسی به سامانه دان:
   سامانه «دان» در موبایل، تبلت، لپ تاپ و کامپیوتر معمولی در دسترس است و برای استفاده از آن نیازی نیست که نرم افزار جدیدی روی دستگاه نصب شود. سهولت استفاده از دیگر مزیت‌های این سامانه است خیلی از پیچیدگی‌ها در این سامانه حذف شده است.
نیازمندی های نرم افزاری:
    این سامانه با استفاده از مرورگر کروم در همه سیستم عامل‌ها و در اپل با مرورگر سافاری قابل استفاده است. دانشجویان با ارائه درخواست، پیامک فعالسازی دریافت می‌کنند و به راحتی می‌توانند وارد شبکه شوند و از آن استفاده کنند.
امکانات تعاملی بین دانشجو و استاد:
    دانشجویان می‌توانند به صورت تعاملی با استاد در ارتباط باشند. اساتید می‌توانند صفحات مختلف از دسکتاپ خود را به اشتراک بگذارند و می‌توانند از تخته سفیدی که در اختیار است، استفاده کنند. امکان ارتباط صوتی یا تصویری نیز با استاد وجود دارد.
تاریخ:
1399/12/12
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور
آدرس : استان خراسان رضوی،  نیشابور،  بلوار پژوهش،  مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور
 کدپستی  : 9319975853         تلفن :  10-42621901
نمابر:42615472
ارتباط با ما:Neyshabur@iau-neyshabur.ac.ir
info@iau-neyshabur.ac.ir
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامي - واحد نيشابور مي باشد.