راهنمای استفاده از سامانه دان و کلاسهای نیمسال دوم 1400-1399
  • کلاسهای واحد نیشابوردر نیمسال دوم 1400-1399 در سامانه دان فعال شده است و طریق آدرس khorasanr.daan.ir قابل دسترسی است.
  • براساس اعلام معاونت محترم آموزشی با توجه به انجام حذف و اضافه در روزهای پایانی هفته، شروع کلاس‌ها از روز شنبه 16 اسفند خواهد بود.
  • اطلاعات لازم برای ورود اساتید :
        نام کاربری: کد استادی    رمزعبور: کد ملی         کد استادی شما: کدپرسنلی+130 می باشد و همچنین از دفتر کارگزینی هیات علمی دانشگاه نیز قابل دریافت می باشد.
  • اطلاعات لازم برای ورود دانشجویان :
        نام کاربری یا شناسه: شماره دانشجویی +کد واحد در ابتدا (در واقع همان نام کاربری ورود به سامانه اصلی آموزشیار)     رمز عبور: کدملی
  • همچنین دریافت فایل های راهنما از سایت آپارات نیز قابل دریافت می باشد:
    راهنمای استفاده از سرویس دان مخصوص دانشجویان : https://www.aparat.com/v/ZxwlC
    فیلم‌های آموزشی دان در سایت آپارات و نیز blog.daan.ir در دسترس است.
  • لیست و زمان کلاسها با کلیک روی دکمه "دوره‌های من" قابل مشاهده است. البته ورود به کلاس فقط از 15 دقیقه قبل از ساعت شروع به کلاس امکان‌پذیر است.
  • امکان ایجاد جلسه جدید اضافی برای هر درس توسط استاد وجود دارد که این امکان برای تعریف کلاس جبرانی یا حل مشکل کلاس‌های هفته در میان قابل استفاده است (بعضی از دانشکده‌ها به عنوان مثال کلاس شنبه 8 تا 10 هفته در میان زوج را به صورت شنبه 9 تا 10 ثبت کرده‌اند که در حالت عادی کلاس فقط از ساعت یک ربع به 9 در دسترس است ولی استاد می‌تواند جلسه جدیدی با شروع از ساعت 8 تعریف کند).
سامانه دان Daan دانشگاه آزاد اسلامی چگونه عمل می‌کند؟
دسترسی به سامانه دان:
سامانه «دان» در موبایل، تبلت، لپ تاپ و کامپیوتر معمولی در دسترس است و برای استفاده از آن نیازی نیست که نرم افزار جدیدی روی دستگاه نصب شود. سهولت استفاده از دیگر مزیت‌های این سامانه است خیلی از پیچیدگی‌ها در این سامانه حذف شده است.
نیازمندی های نرم افزاری:
این سامانه با استفاده از مرورگر کروم در همه سیستم عامل‌ها و در اپل با مرورگر سافاری قابل استفاده است. دانشجویان با ارائه درخواست، پیامک فعالسازی دریافت می‌کنند و به راحتی می‌توانند وارد شبکه شوند و از آن استفاده کنند.
امکانات تعاملی بین دانشجو و استاد:
دانشجویان می‌توانند به صورت تعاملی با استاد در ارتباط باشند. اساتید می‌توانند صفحات مختلف از دسکتاپ خود را به اشتراک بگذارند و می‌توانند از تخته سفیدی که در اختیار است، استفاده کنند. امکان ارتباط صوتی یا تصویری نیز با استاد وجود دارد.
امکان تغییر رمز عبور و شماره تلفن در سامانه دان :
برای تغییر رمز عبور یا شماره همراه، ابتدا از بالای صفحه روی آیکون بزنید. سپس برای تغییر هر کدام از فیلد ها، روی آیکون آبی رنگ کنار آن کلیک کرده و اطلاعات جدید را وارد کنید.
تعداد بازدید:
تاریخ:
1399/12/18
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور
آدرس : استان خراسان رضوی،  نیشابور،  بلوار پژوهش،  مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور
 کدپستی  : 9319975853         تلفن :  10-42621901
نمابر:42615472
ارتباط با ما:Neyshabur@iau-neyshabur.ac.ir
info@iau-neyshabur.ac.ir
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامي - واحد نيشابور مي باشد.